Salut i Societat

Entitats amb les que col·laborem

A Embotits Sarquella creiem que la correcte nutrició i exercici físic son bàsics per una vida saludable. Per això volem ajudar a potenciar aquests valors per mitjà de la col·laboració amb diferents entitats i la millora dels nostres productes. Així mateix tenim l’objectiu en els propers anys de reduir la quantitat de greix i sal presents en alguns dels nostres productes.

També creiem que les empreses, son una part important de la societat i cal que hi tinguin un paper més enllà de merament econòmic. Per això volem col·laborar amb entitats i associacions que, tant a nivell local com global, ajuden a millorar la societat i alguns dels seus sectors més desprotegits.

 

Embotits Sarquella col·labora amb aquestes finalitats amb entitats com el Club Natació Banyoles, Banc dels Aliments, Centre Excursionista o la Marató de TV3.

Junts podem fer una societat millor.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Responsabilitat social corporativa

La Responsabilitat Social Corporativa de Sarquella es basa a aconseguir un desenvolupament sostenible i ètic, que garanteixi al creixement de l’empresa i la seva preservació dels recursos,

adaptant-los constantment al model de producció i d’expansió mitjançant els nostres professionals.

Capaços de respondre les necessitats i demandes de la societat i de l’empresa.

Sarquella · Contacte Avís Legal Cookies
Danzai Software