Qualitat i servei

Embotits Sarquella

La nostra experiència en l’elaboració de productes carnis és molt àmplia. Durant tots  aquests anys hem après que el més important per mantenir la confiança dels nostres clients, és tenir un elevat grau de qualitat, regularitat i servei cap.

Sarquella té una especial atenció a l’hora de seleccionar les primeres matèries i també en el tracte d’aquestes en el procés de producció. Les instal·lacions situades a Banyoles, compleixen els estàndards de qualitat i seguretat alimentaria vigents a la UE. Així mateix l’empresa disposa d’un SAE que valida l’exportació a diferents països com Dinamarca, Chile o Liban. En el nostre objectiu de millora continua i per tal de validar la qualitat i seguretat alimentaria l’empresa està en procés de certificació de la IFS.

 

Embotits Sarquella té clar que a part de servir uns productes, dóna un servei als seus clients. Els terminis d’entrega o la simple atenció telefònica, són molt importants per a nosaltres. En aquest sentit sabem que qui més sap de les necessitats dels clients són ells mateixos. La seva opinió i consell són bàsics per a la millora dels productes i també del servei.

 

Ajuda’ns a millorar!

Sarquella · Contacte Avís Legal Cookies
Danzai Software