Optimització del procés productiu d’embotits

“INTOOL. Eina integral per a l’optimització del procés productiu d’embotits”
Banyoles 27 Juny, 2023
Projecte aprovat a la línia d’ajuts AEI 2022 NG.

Embotits Sarquella ha partricipat en un projecte liderat per Innovacc per investigar i integrar el sistema de gestió de les dades a nivell horitzontal i vertical en empreses d’embotits curats i cuits. Per aconseguir-ho, es connectaran els sistemes d’informació en un únic ERP millorat que permetrà la connectivitat en tota la planta i digitalitzar la producció des de la recepció de materials i matèries primes fins a l’expedició del producte fabricat. Aconseguint així, la traçabilitat necessària i l’optimització del procés productiu. El sistema d’informació que es planteja permetrà que s’obtingui la informació veraç i de qualitat, dels diferents departaments de l’empresa des de la planta de producció fins a gerència, passant per compres, ventes i administració.

El resultat del projecte serà un innovador sistema ERP que integrarà els processos productius de les empreses d’embotits i potenciarà el lideratge digital de les mateixes.

Aquest projecte ha rebut un ajut conjunt amb altres empreses de 120142,48€ de fons Next Generation. Més informació a la web d’Innovacc
https://www.innovacc.cat/2023/01/12/projecte-aei2022b-intool-eina-integral-per-a-loptimitzacio-del-proces-productiu-dembotits/

Amb el suport:Sarquella · Contacte Avís Legal Cookies
Danzai Software