Sarquella a la vanguardia

Embotits Sarquella, dedicada a la fabricació d’embotits cuits i fumats de porc i gall d’indi, s’ha fet un lloc al món de l’hostaleria de països turístics europeus com Grècia i Malta. “No es tracta d’una estratègia basada únicament en el preu, sinó en oferir productes per hostaleria de qualitat”, afirma el gerent Rafel Sarquella.

La firma, amb més de 40 anys d’història, produeix més de 3 milions de quilos anuals. El 90% es ven encara en el territori espanyol, tant en hostaleria com al comerç tradicional. Però la companyia preveu augmentar significativament les xifres de venda en els mercats estrangers: a Grècia, espera créixer un 25% i a Xile, un altre país on exporta, un 200%. A Bulgària o Polònia, on també ha entrat, preveu consolidar-se.

 

 

 Sarquella · Contacte Avís Legal Cookies
Danzai Software