Nova planta

Nova planta a Cornellà del Terri (Girona)

Planta destinada a la seva línia de productes vegetals, llançada en 2018, sota la marca Gurmet Natural Foods, i en la qual ha invertit 2,2 milions d’euros.

Les noves instal·lacions, situades en el polígon Pont-Xetmar, disposen d’un total de 1.700 m², dels quals 500 m² estaran destinats a obrador per a productes vegetals i per a nous productes; i 1.200 m² serviran de magatzem i per a l’expedició polivalent, tant per a Embotits Serquella com per a Gurmets Natural Foods, tal com publica el Diari de Girona.

Embotits Sarquella, que compta actualment amb una plantilla de més de 40 treballadors, va tancar 2021 amb una facturació de 13,5 milions d’euros. En l’actualitat, la companyia exporta els seus productes a prop de 20 països entre els quals es troben Dinamarca, Romania, Polònia o Líban.Sarquella · Contacte Avís Legal Cookies
Danzai Software